Ik heb een vraag of wil mij aanmelden

Voor vragen of het maken van een kennismakingsafspraak kun je me bellen op 06-16956514 op maandagen, donderdagen en vrijdagen tussen 12.30 en 13.00 uur. Ook ben ik via mail bereikbaar op marije@psychologiepraktijkvertrouwen.nl.

 

Waarom een kennismakingsafspraak?

Ik vind het belangrijk dat je een eerste indruk van mij kunt vormen, voordat je bepaalt of je je wilt aanmelden bij mij, of niet. Daarom bied ik de mogelijkheid van een kort kennismakingsgesprek (gratis en zonder verdere verplichtingen). Dan kun je ervaren of we voldoende een “klik” hebben en beter beoordelen of ik degene ben met wie jij je klachten wilt bespreken en naar een oplossing zoeken. Mocht je na dit gesprek besluiten dat je je wilt aanmelden voor behandeling, dan kun je het aanmeldformulier op deze pagina uitprinten en invullen nadat je een verwijsbrief bij je huisarts hebt gekregen.

Psychologiepraktijk Vertrouwen heeft een korte wachttijd.

 

Update wachttijd 20-04-2018:

Een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan binnen 2 weken worden ingepland. Een officieel intakegesprek kan vervolgens weer binnen 2 weken plaatsvinden. Aansluitend kan meteen met de behandeling gestart worden.

Daarmee vallen de aanmeldings- en behandelingswachttijd van Psychologiepraktijk Vertrouwen ruim binnen de gestelde Treeknormen (dat zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden, die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen). De wachttijd is NIET verschillend per zorgverzekeraar.

Wanneer u de wachttijd toch te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met Psychologiepraktijk Vertrouwen, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart (de hierboven genoemde Treeknormen).